Voor zzp'ers en starters

Advies en ondersteuning voor (startende) ondernemers

Als startende ondernemer en zzp'er zijn er veel dingen die geregeld moeten worden. Het uitwerken van ondernemersplannen, regelen van belastingzaken en het opzetten en inrichten van de (financiële) administratie.

Een ondernemersplan opstellen 

Voor veel startende ondernemers is het maken van een ondernemersplan een eerste stap. De stap om zelf te ondernemen is genomen, nu is het tijd om de plannen gedetailleerder uit te werken. Maar, hoe moet dat? Bij van Wieren en Vellinga hebben wij veel ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers, zowel startende als gevestigde ondernemers. Wij helpen u de juiste stappen te zetten.

Een hypotheek voor zelfstandigen of zzp’ers?

Wil je als zelfstandig ondernemer of zzp’er een hypotheek afsluiten? Ben je minimaal twee volledige boekjaren actief zijn als zelfstandig ondernemer? Dan kun je wellicht een hypotheek afsluiten. Wij helpen u de juiste stap te zetten. Wij bieden ondersteuning en begeleiding in ontwikkelingen op weg naar uw doelen. U bent van harte welkom in ons kantoor in Dokkum.

Altijd up-to-date 

Door onze jarenlange ervaring in het financiële werkveld, kunnen wij uw administratie en andere belastingzaken uit handen nemen. Dit scheelt u tijd, maak kan ook veel geld opleveren. Wij zijn altijd up-to-date als het gaat om bijvoorbeeld nieuwe regelgevingen of subsidies. 

Wij stellen de juiste vragen

Wij helpen met het beantwoorden van belangrijke vragen voor ondernemers. Denk daarbij aan vragen als: waar staat uw bedrijf over vijf of tien jaar? Hoe zorgt u goed voor uw personeel en wat speelt er op dit moment op de markt? Door het stellen van de juiste vragen, halen we samen het beste in u en uw onderneming naar boven. 

Wij denken vanuit de klant 

Het verschil tussen van Wieren en Vellinga en andere accountantsbureaus, is onze persoonlijke werkwijze, wij denken vanuit de klant en hoe we deze zo goed mogelijk kunnen bedienen. 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de verschillende onderdelen van accountancy en advies? Neem contact op met van Wieren & Vellinga via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

Neem contact op

KvK verstrekt voorlopig geen informatie uit UBO-register

  • Algemeen
  • 01-12-2022

Naar aanleiding van een arrest van het Hof van Justitie EU heeft de minister van FinanciËn de Kamer van Koophandel (KvK) gevraagd tijdelijk geen informatieverstrekkingen uit het UBO-register te verzorgen. Volgens het Hof van Justitie EU...

Lees meer

Wetsvoorstel Wet rechtsherstel box 3

  • Inkomstenbelasting
  • 01-12-2022

Bij de behandeling van het wetsvoorstel Wet rechtsherstel box 3 in de Eerste Kamer heeft de staatssecretaris van FinanciËn vragen beantwoord over de procedure ‘massaal bezwaar plus’. De staatssecretaris bevestigt dat bij een nieuwe procedure over box...

Lees meer

Aankondiging aanpassing regeling STAP-budget

  • Subsidies
  • 01-12-2022

Het STAP-budget is een subsidieregeling voor arbeidsmarktgerichte scholing. De regeling vervangt de vervallen aftrek voor scholingskosten in de inkomstenbelasting. Het STAP-budget blijkt een populaire regeling te zijn. Uit de eerste resultaten blijkt...

Lees meer