Subsidies en financiering

Subsidieadvies over uw investering of innovatie?

Wilt u weten van welke subsidies uw onderneming kunt profiteren? Wij adviseren ondernemers in de subsidiekansen en financieringsmogelijkheden.

Subsidieregelingen voor ondernemers 

Als ondernemer wilt u natuurlijk innoveren, groeien en uw ondernemingsambities bereiken. Bij de missie tot innovatie van een bedrijf, is de kans groot dat u aanspraak maakt op subsidieregelingen. Onze adviseurs hebben ruime ervaring op het gebied van subsidies, financieringen en de kennis en wetgeving hiervan. Voor deskundig advies en praktische ondersteuning in financierings- of subsidietrajecten denken wij met u mee.

Kennis van zaken en hulp bij aanvragen 

De subsidieadviseurs van Van Wieren & Vellinga helpen u bij het vinden van de juiste middelen om mogelijke risico’s tot een minimum te beperken. Onze subsidieadviseurs hebben de afgelopen jaren vele ondernemers geholpen met het aanvragen van subsidies. Onze langetermijnvisie en inhoudelijke kennis van de regelingen, netwerk en kennis van de sectoren waarin wij actief zijn, stellen ons in staat om aanvragen op te stellen met de grootste kans van slagen. 

Subsidieaanvragen in regio Dokkum 

Met meer dan twintig jaar ervaring als subsidieadviseurs, kennen we de regio waarin u met uw bedrijf actief bent. We hebben diepgaande kennis over de beschikbare subsidies in Fryslân en de bijbehorende regelgeving. Door de juiste informatie en de juiste mensen om u heen te verzamelen, kunt u de beschikbare subsidies in uw regio optimaal benutten. Daarmee stelt u de toekomst van uw onderneming veilig en kunt u werken aan een toekomstbestendige onderneming.  

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de verschillende onderdelen van accountancy en advies? Neem contact op met van Wieren & Vellinga via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

Neem contact op

Verlaging voorschotpercentage TEK

  • Subsidies
  • 30-03-2023

De regeling tegemoetkoming energiekosten (TEK) is op 21 maart opengesteld. In verband met een daling van de energieprijzen heeft de minister van EZK het voorschotpercentage voor de TEK verlaagd. Om het risico van terugbetalingen te beperken is het...

Lees meer

Wijziging subsidiemodule Advies en ondersteuning verduurzamingsmaatregelen mkb

  • Subsidies
  • 30-03-2023

De minister voor Klimaat en Energie heeft de subsidiemodule Advies en ondersteuning verduurzamingsmaatregelen mkb gewijzigd. De subsidieregeling geldt voor mkb-ondernemingen, die niet onder de energiebesparingsplicht vallen. Zij kunnen subsidie...

Lees meer

Afschaffing lage-inkomensvoordeel ter consultatie gelegd

  • Sociale verzekeringen
  • 30-03-2023

De Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl) is bedoeld als stimulans voor werkgevers om mensen in dienst te nemen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een van de tegemoetkomingen in de Wtl is het lage-inkomensvoordeel (LIV). De minister van SZW heeft een...

Lees meer