Subsidies en financiering

Subsidieadvies over uw investering of innovatie?

Wilt u weten van welke subsidies uw onderneming kunt profiteren? Wij adviseren ondernemers in de subsidiekansen en financieringsmogelijkheden.

Subsidieregelingen voor ondernemers 

Als ondernemer wilt u natuurlijk innoveren, groeien en uw ondernemingsambities bereiken. Bij de missie tot innovatie van een bedrijf, is de kans groot dat u aanspraak maakt op subsidieregelingen. Onze adviseurs hebben ruime ervaring op het gebied van subsidies, financieringen en de kennis en wetgeving hiervan. Voor deskundig advies en praktische ondersteuning in financierings- of subsidietrajecten denken wij met u mee.

Kennis van zaken en hulp bij aanvragen 

De subsidieadviseurs van Van Wieren & Vellinga helpen u bij het vinden van de juiste middelen om mogelijke risico’s tot een minimum te beperken. Onze subsidieadviseurs hebben de afgelopen jaren vele ondernemers geholpen met het aanvragen van subsidies. Onze langetermijnvisie en inhoudelijke kennis van de regelingen, netwerk en kennis van de sectoren waarin wij actief zijn, stellen ons in staat om aanvragen op te stellen met de grootste kans van slagen. 

Subsidieaanvragen in regio Dokkum 

Met meer dan twintig jaar ervaring als subsidieadviseurs, kennen we de regio waarin u met uw bedrijf actief bent. We hebben diepgaande kennis over de beschikbare subsidies in Fryslân en de bijbehorende regelgeving. Door de juiste informatie en de juiste mensen om u heen te verzamelen, kunt u de beschikbare subsidies in uw regio optimaal benutten. Daarmee stelt u de toekomst van uw onderneming veilig en kunt u werken aan een toekomstbestendige onderneming.  

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de verschillende onderdelen van accountancy en advies? Neem contact op met van Wieren & Vellinga via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

Neem contact op

KvK verstrekt voorlopig geen informatie uit UBO-register

  • Algemeen
  • 01-12-2022

Naar aanleiding van een arrest van het Hof van Justitie EU heeft de minister van FinanciËn de Kamer van Koophandel (KvK) gevraagd tijdelijk geen informatieverstrekkingen uit het UBO-register te verzorgen. Volgens het Hof van Justitie EU...

Lees meer

Wetsvoorstel Wet rechtsherstel box 3

  • Inkomstenbelasting
  • 01-12-2022

Bij de behandeling van het wetsvoorstel Wet rechtsherstel box 3 in de Eerste Kamer heeft de staatssecretaris van FinanciËn vragen beantwoord over de procedure ‘massaal bezwaar plus’. De staatssecretaris bevestigt dat bij een nieuwe procedure over box...

Lees meer

Aankondiging aanpassing regeling STAP-budget

  • Subsidies
  • 01-12-2022

Het STAP-budget is een subsidieregeling voor arbeidsmarktgerichte scholing. De regeling vervangt de vervallen aftrek voor scholingskosten in de inkomstenbelasting. Het STAP-budget blijkt een populaire regeling te zijn. Uit de eerste resultaten blijkt...

Lees meer