Subsidies en financiering

Subsidieadvies over uw investering of innovatie?

Wilt u weten van welke subsidies uw onderneming kunt profiteren? Wij adviseren ondernemers in de subsidiekansen en financieringsmogelijkheden.

Subsidieregelingen voor ondernemers 

Als ondernemer wilt u natuurlijk innoveren, groeien en uw ondernemingsambities bereiken. Bij de missie tot innovatie van een bedrijf, is de kans groot dat u aanspraak maakt op subsidieregelingen. Onze adviseurs hebben ruime ervaring op het gebied van subsidies, financieringen en de kennis en wetgeving hiervan. Voor deskundig advies en praktische ondersteuning in financierings- of subsidietrajecten denken wij met u mee.

Kennis van zaken en hulp bij aanvragen 

De subsidieadviseurs van Van Wieren & Vellinga helpen u bij het vinden van de juiste middelen om mogelijke risico’s tot een minimum te beperken. Onze subsidieadviseurs hebben de afgelopen jaren vele ondernemers geholpen met het aanvragen van subsidies. Onze langetermijnvisie en inhoudelijke kennis van de regelingen, netwerk en kennis van de sectoren waarin wij actief zijn, stellen ons in staat om aanvragen op te stellen met de grootste kans van slagen. 

Subsidieaanvragen in regio Dokkum 

Met meer dan twintig jaar ervaring als subsidieadviseurs, kennen we de regio waarin u met uw bedrijf actief bent. We hebben diepgaande kennis over de beschikbare subsidies in Fryslân en de bijbehorende regelgeving. Door de juiste informatie en de juiste mensen om u heen te verzamelen, kunt u de beschikbare subsidies in uw regio optimaal benutten. Daarmee stelt u de toekomst van uw onderneming veilig en kunt u werken aan een toekomstbestendige onderneming.  

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de verschillende onderdelen van accountancy en advies? Neem contact op met van Wieren & Vellinga via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

Neem contact op

Tussentijds beëindigen arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd

  • Sociale verzekeringen
  • 16-05-2024

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd kan alleen tussentijds worden opgezegd als dat recht schriftelijk is overeengekomen en voor beide partijen geldt. Een werknemer heeft geen recht op WW als de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd...

Lees meer

Uitvoeringstoetsen amendementen op Belastingplan 2024

  • Belastingplan
  • 16-05-2024

De staatssecretaris van Financiën heeft de uitvoeringstoetsen bij de amendementen op het Belastingplan 2024 naar de Tweede Kamer gestuurd. Bedrijfsopvolgingsregeling en doorschuifregeling aanmerkelijk belang Als gevolg van het amendement...

Lees meer

Ontwerpbesluit met uurprijzen kinderopvang 2025

  • Toeslagen
  • 08-05-2024

De minister van SZW heeft een ontwerpbesluit met aanpassingen in de kinderopvangtoeslag voor internetconsultatie gepubliceerd. Het besluit past de toeslagpercentages, maximum uurprijzen en toetsingsinkomens van de kinderopvangtoeslag voor 2025 aan....

Lees meer