IT advies

Slimme digitale mogelijkheden kunnen eenvoudig tijd en kosten besparen

Er is altijd een stap te zetten in efficiëntie. Als ondernemer bent u altijd op zoek naar de volgende stap. Door slimme digitale mogelijkheden in te zetten kunt u eenvoudig tijd en kosten besparen.

IT-advies op maat

IT, oftewel Information Technology, is een belangrijk onderdeel van de groei- en ontwikkelingsplannen voor uw onderneming. De IT-wereld is continu in beweging. Het digitale landschap van uw onderneming moet goed afgestemd zijn op uw missie en visie, medewerkers, processen en natuurlijk de toekomst. De juiste inzet van technische ontwikkelingen in uw onderneming maakt het geheel efficiënter en toekomstbestendiger.

Onze adviseurs analyseren uw administratieve processen, installeren slimme applicaties en ondersteunen bij de opstart. Wij bieden advies op maat. 

Het doel van IT en ICT?

De digitale omgeving van uw onderneming en de inzet van IT en ICT hierbij heeft meerdere doelstellingen. Het moet medewerkers ondersteunen in hun werk en het moet voor klanten makkelijker worden om zaken met u te doen. Tot zover duidelijk. ICT moet zo flexibel zijn, dat het zich kan aanpassen aan iedere verandering binnen de organisatie. 

Technologie binnen uw onderneming 

Technologie heeft de afgelopen decennia een prominente rol binnen ons leven ingenomen, zowel op de werkvloer als in ons privéleven. Het is dus van groot belang om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de kansen die in de afgelopen jaren zijn ontstaan. Van Wieren & Vellinga weet waar deze kansen liggen en hoe ze benut moeten worden. 

Van Wieren & vellinga, uw IT-partner in de omgeving van Dokkum

Door de unieke combinatie van kennis, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een mensgerichte- en persoonlijke aanpak, weten wij hoe we uw onderneming naar een hoger digitaal niveau kunnen tillen. Maak gebruik van onze kennis en ga voor echte toekomstbestendigheid. 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de verschillende onderdelen van accountancy en advies? Neem contact op met van Wieren & Vellinga via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

Neem contact op

Herinvesteringsreserve voor afsluitvergoeding niet mogelijk

  • Ondernemingswinst
  • 11-04-2024

De boekwinst, die een ondernemer behaalt bij de vervreemding van een bedrijfsmiddel, is belast. De belastingheffing kan worden uitgesteld door de boekwinst op te nemen in een herinvesteringsreserve. De herinvesteringsreserve wordt vervolgens...

Lees meer

Fiscale migratie: waar is thuis?

  • Internationaal
  • 11-04-2024

Een belastingplichtige emigreerde in 2015 naar Duitsland, althans dat meent hij. De inspecteur stelt echter dat de belastingplichtige fiscaal nog steeds in Nederland woont en corrigeert de aangifte inkomstenbelasting door het opleggen van een...

Lees meer

Moeten alle op de zaak betrekking hebbende stukken worden opgestuurd?

  • Formeel recht
  • 11-04-2024

De heffingsambtenaar heeft een aanslag onroerendezaakbelastingen opgelegd. De belanghebbende is het met de hoogte van de WOZ-waarde niet eens en vraagt de heffingsambtenaar om een schriftelijke onderbouwing van de waarde. De heffingsambtenaar zet de...

Lees meer