IT advies

Slimme digitale mogelijkheden kunnen eenvoudig tijd en kosten besparen

Er is altijd een stap te zetten in efficiëntie. Als ondernemer bent u altijd op zoek naar de volgende stap. Door slimme digitale mogelijkheden in te zetten kunt u eenvoudig tijd en kosten besparen.

IT-advies op maat

IT, oftewel Information Technology, is een belangrijk onderdeel van de groei- en ontwikkelingsplannen voor uw onderneming. De IT-wereld is continu in beweging. Het digitale landschap van uw onderneming moet goed afgestemd zijn op uw missie en visie, medewerkers, processen en natuurlijk de toekomst. De juiste inzet van technische ontwikkelingen in uw onderneming maakt het geheel efficiënter en toekomstbestendiger.

Onze adviseurs analyseren uw administratieve processen, installeren slimme applicaties en ondersteunen bij de opstart. Wij bieden advies op maat. 

Het doel van IT en ICT?

De digitale omgeving van uw onderneming en de inzet van IT en ICT hierbij heeft meerdere doelstellingen. Het moet medewerkers ondersteunen in hun werk en het moet voor klanten makkelijker worden om zaken met u te doen. Tot zover duidelijk. ICT moet zo flexibel zijn, dat het zich kan aanpassen aan iedere verandering binnen de organisatie. 

Technologie binnen uw onderneming 

Technologie heeft de afgelopen decennia een prominente rol binnen ons leven ingenomen, zowel op de werkvloer als in ons privéleven. Het is dus van groot belang om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de kansen die in de afgelopen jaren zijn ontstaan. Van Wieren & Vellinga weet waar deze kansen liggen en hoe ze benut moeten worden. 

Van Wieren & vellinga, uw IT-partner in de omgeving van Dokkum

Door de unieke combinatie van kennis, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een mensgerichte- en persoonlijke aanpak, weten wij hoe we uw onderneming naar een hoger digitaal niveau kunnen tillen. Maak gebruik van onze kennis en ga voor echte toekomstbestendigheid. 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de verschillende onderdelen van accountancy en advies? Neem contact op met van Wieren & Vellinga via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

Neem contact op

Dienstverlening hospice niet te vergelijken met hotel

  • Omzetbelasting
  • 18-07-2024

In de btw-richtlijn is bepaald dat de lidstaten vrijstelling verlenen voor ziekenhuisverpleging en medische verzorging en daarmee nauw samenhangende handelingen. Deze vrijstelling is in de Wet OB 1968 opgenomen met als omschrijving het verzorgen en...

Lees meer

Vooruitbetaling collegegeld ter verkrijging verblijfsvergunning

  • Inkomstenbelasting
  • 18-07-2024

In een procedure over de aftrek van scholingskosten heeft de staatssecretaris van Financiën beroep in cassatie ingesteld tegen een uitspraak van de rechtbank Den Haag. De casus is vergelijkbaar met een recente uitspraak van Hof Den...

Lees meer

Flexibele kapitalisatiefactoren bij WOZ-waardebepaling

  • Overige heffingen
  • 18-07-2024

Op 31 juli 2020 heeft de heffingsambtenaar van de gemeente Amsterdam de WOZ-waarden voor het jaar 2019 vastgesteld van meerdere onroerende zaken, variërend van € 197.000 tot € 1.814.000. De eigenaar van de onroerende zaken heeft bezwaar...

Lees meer