IT advies

Slimme digitale mogelijkheden kunnen eenvoudig tijd en kosten besparen

Er is altijd een stap te zetten in efficiëntie. Als ondernemer bent u altijd op zoek naar de volgende stap. Door slimme digitale mogelijkheden in te zetten kunt u eenvoudig tijd en kosten besparen.

IT-advies op maat

IT, oftewel Information Technology, is een belangrijk onderdeel van de groei- en ontwikkelingsplannen voor uw onderneming. De IT-wereld is continu in beweging. Het digitale landschap van uw onderneming moet goed afgestemd zijn op uw missie en visie, medewerkers, processen en natuurlijk de toekomst. De juiste inzet van technische ontwikkelingen in uw onderneming maakt het geheel efficiënter en toekomstbestendiger.

Onze adviseurs analyseren uw administratieve processen, installeren slimme applicaties en ondersteunen bij de opstart. Wij bieden advies op maat. 

Het doel van IT en ICT?

De digitale omgeving van uw onderneming en de inzet van IT en ICT hierbij heeft meerdere doelstellingen. Het moet medewerkers ondersteunen in hun werk en het moet voor klanten makkelijker worden om zaken met u te doen. Tot zover duidelijk. ICT moet zo flexibel zijn, dat het zich kan aanpassen aan iedere verandering binnen de organisatie. 

Technologie binnen uw onderneming 

Technologie heeft de afgelopen decennia een prominente rol binnen ons leven ingenomen, zowel op de werkvloer als in ons privéleven. Het is dus van groot belang om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de kansen die in de afgelopen jaren zijn ontstaan. Van Wieren & Vellinga weet waar deze kansen liggen en hoe ze benut moeten worden. 

Van Wieren & vellinga, uw IT-partner in de omgeving van Dokkum

Door de unieke combinatie van kennis, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een mensgerichte- en persoonlijke aanpak, weten wij hoe we uw onderneming naar een hoger digitaal niveau kunnen tillen. Maak gebruik van onze kennis en ga voor echte toekomstbestendigheid. 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de verschillende onderdelen van accountancy en advies? Neem contact op met van Wieren & Vellinga via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

Neem contact op

Verlaging voorschotpercentage TEK

  • Subsidies
  • 30-03-2023

De regeling tegemoetkoming energiekosten (TEK) is op 21 maart opengesteld. In verband met een daling van de energieprijzen heeft de minister van EZK het voorschotpercentage voor de TEK verlaagd. Om het risico van terugbetalingen te beperken is het...

Lees meer

Wijziging subsidiemodule Advies en ondersteuning verduurzamingsmaatregelen mkb

  • Subsidies
  • 30-03-2023

De minister voor Klimaat en Energie heeft de subsidiemodule Advies en ondersteuning verduurzamingsmaatregelen mkb gewijzigd. De subsidieregeling geldt voor mkb-ondernemingen, die niet onder de energiebesparingsplicht vallen. Zij kunnen subsidie...

Lees meer

Afschaffing lage-inkomensvoordeel ter consultatie gelegd

  • Sociale verzekeringen
  • 30-03-2023

De Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl) is bedoeld als stimulans voor werkgevers om mensen in dienst te nemen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een van de tegemoetkomingen in de Wtl is het lage-inkomensvoordeel (LIV). De minister van SZW heeft een...

Lees meer