IT advies

Slimme digitale mogelijkheden kunnen eenvoudig tijd en kosten besparen

Er is altijd een stap te zetten in efficiëntie. Als ondernemer bent u altijd op zoek naar de volgende stap. Door slimme digitale mogelijkheden in te zetten kunt u eenvoudig tijd en kosten besparen.

IT-advies op maat

IT, oftewel Information Technology, is een belangrijk onderdeel van de groei- en ontwikkelingsplannen voor uw onderneming. De IT-wereld is continu in beweging. Het digitale landschap van uw onderneming moet goed afgestemd zijn op uw missie en visie, medewerkers, processen en natuurlijk de toekomst. De juiste inzet van technische ontwikkelingen in uw onderneming maakt het geheel efficiënter en toekomstbestendiger.

Onze adviseurs analyseren uw administratieve processen, installeren slimme applicaties en ondersteunen bij de opstart. Wij bieden advies op maat. 

Het doel van IT en ICT?

De digitale omgeving van uw onderneming en de inzet van IT en ICT hierbij heeft meerdere doelstellingen. Het moet medewerkers ondersteunen in hun werk en het moet voor klanten makkelijker worden om zaken met u te doen. Tot zover duidelijk. ICT moet zo flexibel zijn, dat het zich kan aanpassen aan iedere verandering binnen de organisatie. 

Technologie binnen uw onderneming 

Technologie heeft de afgelopen decennia een prominente rol binnen ons leven ingenomen, zowel op de werkvloer als in ons privéleven. Het is dus van groot belang om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de kansen die in de afgelopen jaren zijn ontstaan. Van Wieren & Vellinga weet waar deze kansen liggen en hoe ze benut moeten worden. 

Van Wieren & vellinga, uw IT-partner in de omgeving van Dokkum

Door de unieke combinatie van kennis, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een mensgerichte- en persoonlijke aanpak, weten wij hoe we uw onderneming naar een hoger digitaal niveau kunnen tillen. Maak gebruik van onze kennis en ga voor echte toekomstbestendigheid. 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de verschillende onderdelen van accountancy en advies? Neem contact op met van Wieren & Vellinga via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

Neem contact op

KvK verstrekt voorlopig geen informatie uit UBO-register

  • Algemeen
  • 01-12-2022

Naar aanleiding van een arrest van het Hof van Justitie EU heeft de minister van FinanciËn de Kamer van Koophandel (KvK) gevraagd tijdelijk geen informatieverstrekkingen uit het UBO-register te verzorgen. Volgens het Hof van Justitie EU...

Lees meer

Wetsvoorstel Wet rechtsherstel box 3

  • Inkomstenbelasting
  • 01-12-2022

Bij de behandeling van het wetsvoorstel Wet rechtsherstel box 3 in de Eerste Kamer heeft de staatssecretaris van FinanciËn vragen beantwoord over de procedure ‘massaal bezwaar plus’. De staatssecretaris bevestigt dat bij een nieuwe procedure over box...

Lees meer

Aankondiging aanpassing regeling STAP-budget

  • Subsidies
  • 01-12-2022

Het STAP-budget is een subsidieregeling voor arbeidsmarktgerichte scholing. De regeling vervangt de vervallen aftrek voor scholingskosten in de inkomstenbelasting. Het STAP-budget blijkt een populaire regeling te zijn. Uit de eerste resultaten blijkt...

Lees meer