Financiele planning

Inzicht in uw financiële planning, voor nu en in de toekomst

Niet alleen uw zakelijke, maar ook uw persoonlijke financiële situatie verdient aandacht. Waar wilt u staan over 5 jaar? Bouw ik wel voldoende pensioen op? Ben ik financieel gezond? Wij geven inzicht.

Wat is een financiële planning?

Een financiële planning geeft inzicht in uw financiële situatie. Met inzicht in financiën en fiscaliteiten heeft u een goede basis om uw financiële doelen te realiseren. Dit kan zowel toegepast worden op uw zakelijke, maar ook op uw persoonlijke financiële leven. 

Van Wieren & Vellinga is gecertificeerd 

Als lid van de vereniging Federatie Financiële Planners (FFP) zijn wij gecertificeerd door de Stichting Certificering FFP, de stichting die het creëren, bevorderen en in stand houden van de kwaliteit van het beroep van financieel planners nastreeft. Financiële planning is hiermee vakinhoudelijk verantwoord, zodat de belangen van u als consument beschermd worden. 

Onze werkwijze

Onze financiële planners starten met een inventarisatie van uw huidige inkomen, uitgaven en vermogen. Ook brengen we de te verwachten toekomstige ontwikkelingen in kaart. Welke vragen wilt u beantwoord hebben in het financieel plan? Wat zijn uw wensen en doelstellingen? Vanuit deze vragen starten wij met het opstellen van uw financiële planning. Vervolgens analyseren wij uw huidige financiële situatie. Samen bekijken we in hoeverre uw doelen haalbaar zijn en hoe haalbaar ze zijn. Met een gedegen financieel plan bent u klaar voor de toekomst. 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de verschillende onderdelen van accountancy en advies? Neem contact op met van Wieren & Vellinga via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

Neem contact op

KvK verstrekt voorlopig geen informatie uit UBO-register

  • Algemeen
  • 01-12-2022

Naar aanleiding van een arrest van het Hof van Justitie EU heeft de minister van FinanciËn de Kamer van Koophandel (KvK) gevraagd tijdelijk geen informatieverstrekkingen uit het UBO-register te verzorgen. Volgens het Hof van Justitie EU...

Lees meer

Wetsvoorstel Wet rechtsherstel box 3

  • Inkomstenbelasting
  • 01-12-2022

Bij de behandeling van het wetsvoorstel Wet rechtsherstel box 3 in de Eerste Kamer heeft de staatssecretaris van FinanciËn vragen beantwoord over de procedure ‘massaal bezwaar plus’. De staatssecretaris bevestigt dat bij een nieuwe procedure over box...

Lees meer

Aankondiging aanpassing regeling STAP-budget

  • Subsidies
  • 01-12-2022

Het STAP-budget is een subsidieregeling voor arbeidsmarktgerichte scholing. De regeling vervangt de vervallen aftrek voor scholingskosten in de inkomstenbelasting. Het STAP-budget blijkt een populaire regeling te zijn. Uit de eerste resultaten blijkt...

Lees meer