Financiele planning

Inzicht in uw financiële planning, voor nu en in de toekomst

Niet alleen uw zakelijke, maar ook uw persoonlijke financiële situatie verdient aandacht. Waar wilt u staan over 5 jaar? Bouw ik wel voldoende pensioen op? Ben ik financieel gezond? Wij geven inzicht.

Wat is een financiële planning?

Een financiële planning geeft inzicht in uw financiële situatie. Met inzicht in financiën en fiscaliteiten heeft u een goede basis om uw financiële doelen te realiseren. Dit kan zowel toegepast worden op uw zakelijke, maar ook op uw persoonlijke financiële leven. 

Van Wieren & Vellinga is gecertificeerd 

Als lid van de vereniging Federatie Financiële Planners (FFP) zijn wij gecertificeerd door de Stichting Certificering FFP, de stichting die het creëren, bevorderen en in stand houden van de kwaliteit van het beroep van financieel planners nastreeft. Financiële planning is hiermee vakinhoudelijk verantwoord, zodat de belangen van u als consument beschermd worden. 

Onze werkwijze

Onze financiële planners starten met een inventarisatie van uw huidige inkomen, uitgaven en vermogen. Ook brengen we de te verwachten toekomstige ontwikkelingen in kaart. Welke vragen wilt u beantwoord hebben in het financieel plan? Wat zijn uw wensen en doelstellingen? Vanuit deze vragen starten wij met het opstellen van uw financiële planning. Vervolgens analyseren wij uw huidige financiële situatie. Samen bekijken we in hoeverre uw doelen haalbaar zijn en hoe haalbaar ze zijn. Met een gedegen financieel plan bent u klaar voor de toekomst. 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de verschillende onderdelen van accountancy en advies? Neem contact op met van Wieren & Vellinga via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

Neem contact op

Mag een bestuursorgaan in hoger beroep terugkomen op eerdere ontvankelijkverkaring bezwaar?

  • Formeel recht
  • 20-06-2024

Hof Amsterdam heeft onlangs geoordeeld over de vraag of een bestuursorgaan in een belastingzaak in de beroepsfase alsnog de tijdigheid van een eerder ontvankelijk verklaard bezwaar aan de orde mag stellen, terwijl dit bezwaar inhoudelijk is...

Lees meer

Inspecteur vernietigt compromis over uitdeling op grond van dwaling

  • Inkomstenbelasting
  • 20-06-2024

Een bv, die zich bezighoudt met projectontwikkeling en de verhuur van onroerende zaken, verkocht in 2017 een woning voor een te lage prijs aan de zoon van de dga. De woning was sinds 2008 verhuurd aan de zoon voor een huur van € 1.200 per maand....

Lees meer

Consultatie verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering zelfstandigen

  • Sociale verzekeringen
  • 20-06-2024

De minister van SZW heeft een wetsvoorstel voor een verplichte basisverzekering voor arbeidsongeschiktheid van zelfstandigen ter consultatie gepubliceerd. Verplichte verzekering is mogelijk via publieke verzekering of via een private verzekering. Een...

Lees meer