Dokkum, 0519-228150

vWV_branch_MKB2.jpg

MKB

Veel van onze klanten vallen in de sector midden- en kleinbedrijf, wat vaak familiebedrijven zijn. Door ons in te schakelen voor de financiële, administratieve en fiscale zaken, kunt u zich concentreren op de kerntaken binnen uw onderneming. Onze rol van accountant wordt niet alleen ingevuld door op de momenten van controle en verslaglegging aanwezig te zijn. Ook gedurende het jaar zijn wij betrokken bij uw organisatie en volgen wij de daarvoor van belang zijnde ontwikkelingen. Met onze moderne middelen kunnen wij u op elk moment optimaal informeren over de gang van zaken in uw onderneming. We zijn bovendien voortdurend bezig met het optimaliseren van onze processen en het ontwikkelen van slimme oplossingen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander met welke vraagstukken u te maken heeft of krijgt. Wij staan klaar om u ondersteuning te bieden op het gebied van de ontwikkeling van uw bedrijf, personele vraagstukken, het minimaliseren van belastingdruk, investeringen, subsidies, financiering, automatisering, opvolgingsvraagstukken, uw bedrijfsstrategie, continuïteit en uw financiële planning.

Met onze moderne hulpmiddelen kunnen wij u optimaal informeren over de gang van zaken in uw onderneming. Indien gewenst kunnen wij u coachen en ondersteunen bij ondernemingsvraagstukken.

Wij staan naast de ondernemer, waar dit ons ook brengt. Graag praten wij met onze klanten over hun ambities en ideeën en geven we passend advies. Samen zetten we stappen vooruit. Maak ook een afspraak voor een adviesgesprek.

twitter-bird-light-bgsvW&v samen stappen ondernemen