Dokkum, 0519-228150

Vacature (Gevorderd) Assistent-Accountant Samenstelpraktijk

Bedrijfsomschrijving
We zijn met een hecht team van circa 20 mensen, gericht op een hoge kwaliteit met persoonlijke aandacht in onze dienstverlening. We vinden het belangrijk dat je met plezier je werk kunt doen. Er is een informele sfeer waarbinnen we onze cliënten optimaal willen bedienen en waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen.


(Gevorderd) Assistent-Accountant Samenstelpraktijk
Als Assistent-Accountant voor de Samenstelpraktijk bestaan je werkzaamheden met name uit:

  • Verwerken en controleren van financiële administraties. Hierbij werk je met moderne ICT-oplossingen zoals die van Twinfield en Basecone.
  • Je verzorgt aangiften omzetbelasting/ICP.
  • Je stelt onder begeleiding van de relatiebeheerder jaarrekeningen samen of bereidt complexere (geconsolideerde) jaarrekeningen voor.
  • Op grond van bijgewerkte administraties werk je tussentijdse cijfers/analyses uit.
  • Je signaleert eventuele adviesmogelijkheden/verbeterpunten en koppelt deze terug aan de relatiebeheerder of fiscalist. Je bent in staat om zelf eenvoudige adviesvragen in overleg met de relatiebeheerder te beantwoorden.
  • Je bereidt aangiften inkomstenbelasting/vennootschapsbelasting voor.


Wat heb je nodig:
Als Assistent-Accountant Samenstelpraktijk ben je resultaatgericht en wil je kwaliteit leveren. Je hebt een (bijna) afgeronde HBO-opleiding (Accountancy, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde) of een relevante MBO-opleiding met de juiste ervaring en eventueel aanvullende opleidingen. Verder kun je je ICT-oplossingen snel eigen maken. Ervaring met soortgelijke werkzaamheden op een accountantskantoor is een pré.

Je bent in staat zelfstandig te werken en adequaat te communiceren. Je hebt een flexibele instelling als het druk is. Met oog voor de regelgeving kun je in oplossingen denken.

Wat bieden we:
Naast een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden, bieden we een goede balans tussen werk en privé, heerst er een informele sfeer waarbinnen we onze cliënten optimaal willen bedienen. Hierbij is ruimte voor zelfstandigheid en ontwikkeling. We zijn met een hecht team gericht op een hoge kwaliteit in onze dienstverlening. We vinden het belangrijk dat je met plezier je werk kunt doen.

Uren: 32-40 per week


Je kunt reageren naar Frans van Wieren via f.vanwieren@vwvaa.nl of Douwe Vellinga via d.vellinga@vwvaa.nl

 

VWV_banner_site-nieuwsbr.jpg

twitter-bird-light-bgsvW&v samen stappen ondernemen